PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7. Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/257-6178     +36-70/608-2434  info@testheveder.hu

Testheveder felülvizsgálat - Javítás -Tanácsadás - Raktárkészlet 

Blog

IRUDEK ZUHANÁSGÁTLÓK AKÁR MÁSNAPRA!

Szuromi Martin
2023.08.01 18:00
IRUDEK ZUHANÁSGÁTLÓK AKÁR MÁSNAPRA!

IRUDEK ZUHANÁSGÁTLÓ termékeinket raktárkészletről akár másnapi szállítással tudjuk biztosítani!

Az Irudek egy családi vállalat, amelyet 1990-ben alapítottak Tolosában – Baszkföldön – azzal a küldetéssel, hogy „innovatív és kiváló minőségű biztonsági termékeket hozzon létre mindenki számára”. Olyan termékeket gyártanak, amelyek innovatív kialakításukkal, kiemelkedő minőségükkel és maximális kényelmükkel tűnnek ki. E mottó alapján az Irudek a zuhanásgátló termékek, mentőkötelek és egyéb védőeszközök egyik legnagyobb gyártójává, és az ágazat egyik vezető vállalatává vált.

Az Irudeknél létfontosságúnak tartják a vállalat minőségi folyamatait. Olyannyira, hogy ISO: 9001:2015 tanúsítvánnyal és ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszerrel rendelkeznek, és Tüv Süd Management Service S.L. által kibocsátott bizonyítvánnyal, mint mentőkötelet és egyéni védőeszközöket tervező, gyártó és telepítő cég, amely garantálja a magasból való leesés elleni minőségi védelmet.

Az Irudek értékei a következők: elkötelezettség, minőség, kiválóság, őszinteség és felelősség.

Irudek termékeink között megtalálhatók sisakok, kötelek, visszahúzható zuhanásgátlók, testhevederek, melyeket közvetlenül a gyártótól vásárolunk, biztosítva a zavartalan és kedvező árfekvésű kínálatot.