PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7. Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/257-6178     +36-70/608-2434  info@testheveder.hu

Testheveder felülvizsgálat - Javítás -Tanácsadás - Raktárkészlet 

Blog

UVEX VÉDŐLÁBBELIK FORGALMAZÁSA

Szuromi Martin
2023.08.01 17:55
UVEX VÉDŐLÁBBELIK FORGALMAZÁSA

Cégünk megkezdte az UVEX védőlábbelik forgalmazását.

Az UVEX prémium lábbelik díjak egész sorát nyerték el az elmúlt években, amit 1926 óta tartó kemény munkájuk és tapasztalatuk tesz lehetővé. A formatervezés, fukcionalitás, ergonomikus kialakítás mind olyan szempontok egy védőlábbeliben, amelyek komfortosabbá teszik a a munkavállaló életét, ami elősegíti a produktívabb munkavégzést, magasabb munkamorált. Ezeken a területeken nyerte el az UVEX a Red Dot Design és a Plus X díjait, amelyeket csak a leginnovatívabb, legjobb minőségű termékek gyártóinak ítélnek meg. 

 

Az UVEX brand 1999 óta követi a Rainer és Michael Winter által megálmodott mottóját, filozófiáját: "Megvédeni az embereket." Minden olyan cégnek, amely meg akarja védeni az embereket, felelősséget kell vállalnia a cég saját hitvallása szerint. Éppen ez a küldetés adott okot arra, hogy vállalják, ne csak fenntarthatóan, hanem társadalmi és környezeti felelősségtudattal is gyártsanak munkavédelmi termékeket. Ennek eredményeként az emberek védelmére irányuló küldetésük nem csupán a fizikai biztonságot foglalja magában. Cégcsoportként az a céljuk, hogy minden alkalmazottjuknak, ügyfelüknek és üzleti partnerüknek teljes védelmet nyújtsanak ökológiai, társadalmi és gazdasági környezetben, amely magában foglalja a tisztességes, korrekt bánásmódot, amit megkövetelnek minden partnerüktől.