PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7. Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/257-6178     +36-70/608-2434  info@testheveder.hu

Testheveder felülvizsgálat - Javítás -Tanácsadás - Raktárkészlet 

Blog

TOP FALCON 2

Vida Gabi
Vida Gabi
2023.08.01 12:07
TOP FALCON 2

Keressük azokat, akik szeretik a kalandokat, és nem félnek az új kihívásoktól!

Ha te is közéjük tartozol, akkor a TOP FALCON 2 jóláthatósági csíkos 4in1 kabátunk a legjobb választás számodra.
Ez a kabát különlegesen fontos azoknak, akik gyakran tartózkodnak rossz látási körülmények között, például sötétedéskor vagy rossz időben. A jól láthatósági csíkoknak köszönhetően garantáltan észrevesznek téged a többiek, így biztonságosabbá válik minden szabadban töltött pillanatod.
De ez csak egy része a kabátunk kivételes tulajdonságainak! A kabátunk vízlepergető, így akár esős, nedves időben is kényelmesen tudsz benne tartózkodni. A kabát anyaga 60% pamut és 40% poliészter, amely biztosítja a kényelmet és a tartósságot is.
A kabátunk számos praktikus funkcióval rendelkezik, például ki- és levehető szőrmebélés és gallér, amely lehetővé teszi, hogy az időjárásnak megfelelően alakítsd át a kabátot. A levehető ujjak pedig azt jelentik, hogy a kabát könnyen átalakítható mellényre is, ha szükséges.
A gumírozott bordás mandzsetta és derék szorosan illeszkedik a testedhez, így még jobban megvéd a hideg, szeles időjárástól. A kabátunk cipzáras és nyitott zsebekkel rendelkezik, valamint egy külön mobiltartó zsebbel is ellátott.
Ne hagyd ki ezt a kiváló kabátot, és készülj fel minden kalandra stílusosan és biztonságosan!
Ha további kérdéseid vannak, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!