PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7. Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/257-6178     +36-70/608-2434  info@testheveder.hu

Testheveder felülvizsgálat - Javítás -Tanácsadás - Raktárkészlet 

Blog

ATG KESZTYŰ VIDEÓK, A BOLYGÓ ÉS A LAKÓI

Vida Gabi
Vida Gabi
2023.08.01 08:36
ATG KESZTYŰ VIDEÓK, A BOLYGÓ ÉS A LAKÓI

FÖLDÜNK ÉS A

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

FÖLDÜNK ÉS A KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Mivel megbecsüljük a bolygónkat és annak lakóit

A HandCare® program minden programunk csúcsa, és ezt használjuk és építjük be minden egyes ATG® termékbe. A HandCare® programnak köszönhetően a vásárlóink és a kesztyűk professzionális használói biztosak lehetnek abban, hogy a kesztyűk teljes termékskálája dermatológiailag biztonságos, és a kesztyűk mögötti környezetvédelmi szempontok szilárdak, erősek és tartósak.

ISO 14001Környezetirányítási rendszer
Kijelöltünk egy csapatot, amely folyamatosan méri és figyeli minden termelési folyamatunk rövid és hosszú távú ökológiai hatását. Ennek példái vízkezelő létesítményeink, melyek feldolgozzák az esővizet, hogy előmosó folyamatainkban használhassuk. A teljes gyártási folyamatunk és létesítményeink az ISO 14001 szabvány alapján tanúsítottak.

REACHAz emberi egészség és a környezet védelme
Teljes gyártási folyamatunk összhangban van az európai REACH szabályozás követelményeivel (Regisztráció, Kiértékelés, Engedélyezés és a Vegyi anyagok korlátozása). Minden kesztyűnk DMF-mentes, sőt garantáljuk, hogy minden jelenlegi és jövőbeli termékünk mentes a különös aggodalomra okot adó anyagoktól (SVHC).

 

Frissen a csomagbólOeko-Tex®
Amellett, hogy az általunk használt gyártási eljárás összes elemét alkalmazottaink biztonsága szerint alakítottuk ki, egy mosási művelettel minden legyártott kesztyű esetében tovább fokozzuk termékünk tisztaságát is. Ehhez a mosáshoz kizárólag begyűjtött, majd kezelt esővizet használunk, amelynek újrafelhasználhatóságáról saját vízkezelő létesítményünk gondoskodik. Így biztosítjuk, hogy a kesztyű „kicsomagoláskor garantáltan friss” legyen, amit az Oeko-Tex® szervezet is tanúsít.

Bőrgyógyászati tanúsítvánnyal rendelkezikBőrkímélő
Kesztyűink a Bőregészségügyi Szövetség bőrgyógyászati tanúsítványával rendelkeznek. A Bőregészségügyi Szövetség pecsétjével az iparágban elsőként igazolhatjuk a kesztyűfelhasználóknak, hogy az ATG® teljes termékskálája „bőrgyógyászatilag biztonságos”, és a tudományos és kutatási hátterünk is stabil.

Minden erővel azon vagyunk, hogy az ATG® kesztyű gyengéd élményt nyújtson mind használójának bőre, mind pedig a bolygó számára. A teljes gyártási folyamat alatt mindent megteszünk annak érdekében, hogy garantáljuk, 100%-ban elvégeztük kesztyűink allergiavizsgálatát, amelyeket dermatológiailag tanúsítottunk, ezért ezek a „bolygó legkörnyezetkímélőbb kesztyűi”.