MÁRTOTT KESZTYŰK

Petrax mártott latex kesztyűMártott kesztyű

A mártott kesztyű tökéletesen megvédi a kezét a különféle vegyi anyagoktól és folyadékoktól. Kínálatunkban megtalálhatóak a teljesen mártott kesztyűk, illetve az ökölcsontig mártott kivitelek is. Válasszon a kesztyűtől elvárt sajátosságok vagy annak a környezetnek megfelelően, amelyben velük dolgozik. Például a nitrilbe mártott kesztyűk a legmegfelelőbbek az olajos mechanikai környezetben. Nedves körülmények között javasoljuk PVC-be vagy latexbe mártott kesztyűt. 

A mártott kesztyűket leggyakrabban az alábbi bevonatok alapján különböztetjük meg: mártott latex kesztyűk, mártott nitril kesztyűk, mártott PVC kesztyűk. A szerelőkesztyűkhöz képest a különbség az, hogy itt a felhordott bevonat jóval vastagabb illetve a kesztyű alapja sem vékony műszál hanem egy vastagabb pamut vagy vászon alapanyag. A mártott latex kesztyűket általában vágásvédelmi tulajdonságuk miatt használjuk, de alapanyagát képezi a háztartási illetve eldobható kesztyűknek is.

Nitril kesztyű

Alkalmazásuk olyan helyeken célszerű ahol a munkavégzés során a kesztyű felületét kőolaj származékok illetve oldószerek érhetik. A fenti anyagoknak kitűnően ellenáll, viszont a vastagabb bevonat miatt kevésbé jó tapintást biztosít. Használatukat olyan helyeken ajánljuk mint Pl. autószerelő műhelyek, gumis műhelyek ....stb. Nem alkalmazható magas hőmérsékletű munkadarabok megmunkálásánál. Munkavédelmi kesztyű - Védőkesztyű - Gumikesztyű - Bőrkesztyű Szerelőkesztyű kínálatunk megvásárolható webáruházunkban Nitril szerelőkesztyű kínálatunk vágásbiztos modellekkel !

Latex kesztyű

Felhasználásuk olyan helyeken ajánlott ahol fő szempont a szúrás illetve vágásnak való ellenállás. Felülete kevésbé biztosít jó tapintást viszont a mechanikai ellenállása kitűnő. Másik hátránya, hogy az oldószerek gyorsan tönkreteszik a latex felületét ezért alkalmazását ilyen közegben nem javasoljuk. Munkavédelmi kesztyű - Védőkesztyű - Gumikesztyű - Bőrkesztyű Szerelőkesztyű kínálatunk megvásárolható webáruházunkban

Nézet:
Sorrend: