Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/2576178     +36-70/608-2434

info@promol.hu

KARIBAN RUHÁZAT

KARIBAN pólókKARIBAN galléros pólókKARIBAN pulóverKARIBAN SOFTSHELL KabátKARIBAN POLÁR pulőverKARIBAN KabátokKARIBAN Gyermek ruházat

Nagy, színes és gyönyörűen elkészített kollekciójával a Kariban a promóciós textil "klasszikusok" teljes választékát kínálja a vállalati viselettől az alkalmi viseletig, de stílusos csavarral. Ezeket a termékeket kifejezetten arra tervezték, hogy megkönnyítsék a testreszabást és a díszítést, legyen szó szitanyomással, hímzéssel vagy transzferekkel. A karibáni bestsellerek teljes szín- és méretválasztékban kaphatók férfi, női és gyerek változatban.

2015-ben 4 új kollekció gyarapítja a meglévő kínálatot. Vitorlázás: divatos megjelenésű és tökéletesen illeszkedő, szép szövetből készült szabadidő ruházati termékek nagyon szép választéka. Munkaruházat: új speciális termékek, amelyek tökéletesen megfelelnek a polár, a softshell, a pulóverek, a dzsekik… Vendéglátás: a nyakkendők és sálak új választéka, amely az ing, nadrág és kötény mellé illeszkedik. Megtalálhat mindent, amire szüksége van. Baba választék, beleértve a pólókat, Bio és környezetbarát pólókat.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft