Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/2576178     +36-70/608-2434

info@promol.hu

SOL'S RUHÁZATI TERMÉKEK

SOL'S Pólók T-ShirtSOL'S Galléros pólókSOL'S sapkákSOL'S KabátokSOL'S SOFTSHELL kabátokSOL'S PulóverekSOL'S FLEECE Dzsekik, polárok

1991-ben Párizsban Alain MILGROM alapított egy textilcsomagolásra szakosodott vállalatot, és gyorsan az ágazat egyik meghatározó szereplőjévé vált. Divat- és kommunikációs rajongóként egy másik szféra megváltoztatását, sőt újragondolását tűzte ki célul: a ruházati termékek reklámozását. Ehhez úgy döntött, hogy egy új kommunikációs módot hoz létre, más típusú nyelvet és új megközelítést alkalmazva.

A SOL’S-t nagyon gyakran tekintették úttörőnek a stílus, a kreativitás, az innováció és az a „bizonyos valami” szempontjából, amely kiemeli termékeit, és amelyek valódi értéket adnak a márkának. Gyűjteménye alkalmas minden kommunikációs műveletre, minden típusú eseményre, és ami még fontosabb, minden költségvetésre. Férfiaknak, nőknek és gyermekeknek szánt gyűjtemények. A márka egyik erős pontja, hogy képes „TWIN” termékeket gyártani férfiaknak és nőknek.
Több mint 100 SOL-terméket forgalmazunk, amelyek között vannak olyan SOL-zászlós stílusok, mint a REGENT és az IMPERIAL.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft