Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/2576178     +36-70/608-2434

info@promol.hu

IRUDEK ZUHANÁSGÁTLÓK TESTHEVEDEREK

IRUDEK testhevederIRUDEK WIND BLUE testhevederIRUDEK PRO300 testhevederIRUDEK LIGHT11 testhevederIRUDEK LIGHT4 PLUS ötpontos testhevederIRUDEK SEKURBLOK ZuhanásgátlóIRUDEK 397 energiaelnyelőiIRUDEK ROPSTOP Zuhanásgátló

IRUDEK CSOPORT
Az Irudek Group egy terjeszkedő vállalatcsoport, amelynek székhelye Spanyolországban található. Olaszországban, Brazíliában és Indiában is rendelkezik gyártókapacitással. Termékeit több mint 50 országban értékesíti. Zuhanásgátló termékek gyártásában illetve eladásában Európa ötödik legnagyobb vállalata. Termékei között megtalálhatóak azok a testhevederek, amelyek emelőkosárban végzett munkához, állványon és közmű oszlopon alkalmazhatóak. A megbízható minőséget a folyamatos innováció biztosítja, mely garancia a termékek élettartalmára és a használhatóságra.

"LIFELINES" rendszerek
Megoldások a magasból történő zuhanás elleni védelemhez bármilyen szakmai környezetben.

A csúcstechnika és a saját mérnöki részleg biztosíték a kiváló minőségű termékek előállításához, melyek mindegyike tanúsítvánnyal rendelkezik. A gyakorló térben már telepített eszközök és különféle megoldások, illetve minta mentőkötelek az egyéni és kollektív leesés védelmi rendszerek oktatásához. Technikusaink tanfolyamokat tartanak, hogy megfeleljenek a használat és a gyakorlat alapvető igényeinek.


2termék12
2termék12