PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7. Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/257-6178     +36-70/608-2434  info@promol.hu

Testheveder felülvizsgálat - Javítás -Tanácsadás - Raktárkészlet 

FÁTYOLFÓLIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fátyolfólia széles körben felhasználható anyag. Elsősorban azonban a mezőgazdaságban van kiemelkedő szerepe. Az üvegházak fátyolfóliával való bevonása segíti a növények számára kialakítandó megfelelő páratartalmat, és hőmérsékleti körülményeket. Melegágyak kialakításával, a fátyolfólia segítséget nyújthat a szezonon kívüli fiatal növények hideg, és szélsőséges időjárási viszonyok védelmében. A fátyolfóliával bevont termőnövényeket megvédhetjük a késő őszi, kora tavaszi fagyoktól, mert a fátyolfólia mérsékli a hőveszteséget ezáltal a fagykárokat is.
A fátyolfólia tökéletesen alkalmas a rovarok, és kártevők ellen is. Bevonva a növényeket a kártevőket megakadályozhatjuk a kártevők bejutását a növényhez, ezáltal annak fertőződésétől.
Talajtakarásra használva a fátyolfóliát megakadályozhatjuk a gyomok növekedését a haszonnövények között, így csökkentve a gyomírtók használatának szükségességét, elősegítve a kultúrnövények fejlődését.


13termék