Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/2576178     +36-70/608-2434

info@promol.hu

SOL'S RUHÁZATI MÁRKA BEMUTATÁSA

SOL'S RUHÁZATI MÁRKA BEMUTATÁSA

Gabi
2021.05.29 17:35
SOL'S RUHÁZATI MÁRKA BEMUTATÁSA

Szakmánk.

A SOL'S egy arculati textilipari vállalat. Ez azt jelenti, hogy testreszabható ruhákat tervezünk, készítünk és értékesítünk, amelyek aztán a márkák és az egyének hatékony, kiváló minőségű módjává válnak a hatékony kommunikációra és üzenetük továbbítására.

Szakmánk.

A SOL'S egy arculati textilipari vállalat. Ez azt jelenti, hogy testreszabható ruhákat tervezünk, készítünk és értékesítünk, amelyek aztán a márkák és az egyének hatékony, kiváló minőségű módjává válnak a hatékony kommunikációra és üzenetük továbbítására.

A márka DNS-e.Minden egy emberrel kezdődött: Alain Milgrom. A divatért és a marketingért lelkesedve 1991-ben indította el a SOL'S-ot azzal a céllal, hogy a márkák számára eszközöket biztosítson az USP kifejezésére, feltárására és újrafeltalálására.
Elég nagy feltűnést keltett a promóciós ruházati iparban, amely addig lassan követte a legújabb trendeket, mielőtt gyorsan tovább lépett volna a mezőny élére.

Majdnem 30 évvel később a SOL'S óriási mértékben kibővült, ám törekvése változatlan maradt: minden szakértelemre és szenvedélyünkre támaszkodva a vállalkozások jobb kiszolgálása érdekében határozottan modern és stílusos, kiváló minőségű termékeket kínálunk.

Kulcs dátumok


 

 • 1991 : Megalakul a SOL'S
 • 1995 : A SOL'S az első márka ágazatában, amely nők számára kínál termékeket
 • 1998 : a SOL'S REGENT sorozatának létrehozása
 • 2003 : a SOL'S IMPERIAL sorozatának létrehozása
 • 2008 : a táskagyűjtemény elindítása
 • 2010 : a márkát 40 országban forgalmazzák
 • 2010 : Megnyílik a spanyol leányvállalat
 • 2014 : Megnyílik az olasz leányvállalat

A SOL'S és a SOLO Csoport.A SOL'S a SOLO-csoport ikonikus márkája. 2020-ban, közeledve 30. évfordulójához, a SOL'S új márkákat fogad a csoportban: az RTP Apparel, az Atelier Textile Français, a Joy Thaï és a NEOBLU. A család bővül, hogy világos, célzott választ adhasson a gyorsan változó piacra.

2020: SOL'S számokban


 

 • 180 alkalmazott világszerte
 • 60 országban van jelen
 • Körülbelül 60 millió darab raktáron
 • Évente 70 millió darab fogy
 • Naponta 4000 4000 csomagot készítenek elő és küldenek el

 

Egy csapat, egy hálózat.A SOLO-csoportnak jelenleg több mint 200 alkalmazottja van Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban és Ázsiában. Lelkes és igényes szakértőkből álló csapat, sokféle profillal és tapasztalattal. Ezek képviselik a csoport márkáinak sokszínűségét.
De a SOL'S egyben 60 országbeli partnerhálózat is, amelynek célja, hogy a márka rövid átfutási idővel mindenki számára elérhető legyen.

Olyan értékek, amelyek minden nap hajtanak minket.FELTALÁLHATÓSÁG Erőnk

abban rejlik, hogy folyamatosan feltaláljuk magunkat! Bátran, kreativitásunkkal és újításainkkal továbbra is minden nap meghökkentjük Önt, hogy Ön mindig egy lépéssel előrébb jusson.

KÖZELSÉG

Párizsban működő családi vállalkozásunk közel 30 éve elkötelezett az iránti hűség fenntartása mellett, amely összekapcsol minket ügyfeleinkkel és partnereinkkel. Függetlenségünk azt jelenti, hogy ápolhatjuk vállalkozói szabadságunkat, hogy javítsuk az Ön számára nyújtott szolgáltatásaink szintjét.

A NYITOTTSÁG

Amellett, hogy nagyon közel állunk partnereinkhez, nagyon nyitottak vagyunk a körülöttünk lévő világ és kultúrák iránt is. A nyitottság a tisztességes és felelősségteljes munkavégzés tudatosságáról és meggyőződéséről is szól, célt adva annak, amit teszünk.

AGILITÁS

Minden szaktudásunkra és alkalmazkodóképességünkre támaszkodunk annak biztosítására, hogy teljesítménye teljes mértékben kihasználja. Mindig készségesen állunk rendelkezésére, bármennyire is sürgős.

A tisztességes szellem: nem csupán elkötelezettség; egy hozzáállás.A Fair Spirit a SOL minden alkalmazottjának elkötelezettsége, hogy betartja a szigorú vállalati társadalmi felelősségvállalási (CSR) politikát, biztosítva, hogy megbízható termékeket kínáljunk ügyfeleinknek, valamint minden garanciát, amelyre jogosultak.
A Fair Spirit a tisztességes és felelősségteljes kapcsolatok előmozdításáról szól minden kapcsolattartónkkal, gyárral, alkalmazottal, szolgáltatóval és partnerrel.
A Fair Spirit magában foglalja a nők jogainak támogatását, az oktatást és az orvosi kutatásokat is.

Olyan gyűjtemény, amelyet azért hoztak létre, hogy minden csapat, csoport és közösség kifejezhesse saját egyedi személyiségét.A divat iránti rajongással a SOL csapatai a különféle kollekciók létrehozásakor mindennapi ihletet a kész ruhákból vesznek, miközben mindig szem előtt tartják, hogy ezeket a termékeket egyértelmű üzenet átadására tervezték. Ezért választottunk az anyagokkal, a vágásokkal és a befejezéssel az összes megfelelő négyzetet a kényelem és a stílus, valamint a termék átalakítása szempontjából.
A SOL'S eltökélt szándéka, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az üzenet közlésének megbízható eszközeit, folyamatosan törekszik innovációjának és minőségének javítására.

Pólók, pólók, pulóverek, pulóverek, ingek, polárok, softshellek, szélvédők, parkkák, párnázott dzsekik, nadrágok, bermudai rövidnadrágok, sapkák, táskák, poggyászok, törölközők és még sok más. Összesen több mint 450 cikket terveztek kifejezetten testreszabásra, az alkalmazott márkaépítéstől függetlenül. Van egy kifejezési eszköz, amely mindenkinek megfelel.

A szolgáltatás elismert minősége.Mivel minden kérés gyors, megbízható és magas színvonalú választ érdemel, a SOL'S viszonteladóinak számos hasznos és ötletes szolgáltatást nyújt. Csaknem 60 millió darab raktáron Le Havre-ban, digitális eszközöket, marketing eszközöket és reklámanyagokat, valamint érzékeny, befogadó ügyfélszolgálati részleget biztosítottak.
A SOLO Csoport részeként a SOL'S hatékony logisztikai rendszerrel büszkélkedhet, amely biztosítja, hogy a szükséges határidőn belül szállítsák el ügyfeleit a megrendelt mennyiségektől függetlenül (szedés, táskák, dobozok, paletták: nincsenek korlátozások).

A vásárlóink.Termékeinket kizárólag viszonteladói és forgalmazói hálózatunk forgalmazza. Minden szektorral együttműködnek, mint például a reklám, a szállodák és a vendéglátás, az oktatás, a karitatív szervezetek, az intézmények és a sport. Ajánlatunk célja, hogy megfeleljen azoknak az ügyfeleknek az igényeinek, akik testre szeretnék szabni a ruházatot, hogy kifejezzék USP-jüket.

Vállalásaink.

A Fair Spirit egyben annak a felismerése is, hogy reagálnunk kell piaci igényeinkre, miközben javítani kell a munkahelyi körülményeket és csökkenteni kell a bolygónkra gyakorolt ​​hatásunkat.

Ezt szem előtt tartva a SOL'S elkötelezett amellett, hogy négy kulcsfontosságú területre összpontosítson: termékeink minőségére, környezeti hatásunk csökkentésére, a munkakörülmények javítására és az életkörülmények javítására (oktatás, női jogok, orvosi kutatás).

Miért a minőség? Mivel termékeink kiváló minőségűek, könnyen kezelhetők, stílusosak és kényelmesek, újra és újra viselni fogják őket. Ez csökkenti a túlfogyasztást, amely káros mindannyiunk számára.

Hogyan csökkenthetjük környezeti hatásunkat, miközben javítjuk a munkakörülményeket?Azáltal, hogy drasztikusan új szabályokat vezetünk be magunk és beszállítóink számára az alapanyagok beszerzése, termékeink gyártása, logisztika és szállítás terén. Rendszeres, független ellenőrzés végrehajtásával is elérhető a gyártási telephelyeinken. Végül olyan tanúsítványok megszerzésével, amelyek igazolják hosszú távú elkötelezettségünket (OEKO TEX, VÁSÁRLÁS, ISO, REACH, ORGANIC 100 stb.).

Mit értünk „a munkakörülmények javításának segítésén”? A SOL sikere csak akkor valódi, ha mindenki megosztja. Ezért segítünk egy kórház, egy női menedékfalu és az oktatáshoz való hozzáférés finanszírozásában Bangladesben, valamint a szívbetegségek és a rák orvosi kutatásának finanszírozásában is.