PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7. Kérdése van? Hívjon minket!   +36-70/257-6178     +36-70/608-2434  info@promol.hu

Testheveder felülvizsgálat - Javítás -Tanácsadás - Raktárkészlet 

GEOTEXTILIA, AGROSZÖVET, TALAJTAKARÁS

A geotextília vagy agroszövet olyan textil alapú anyag, amelyet általában a talajjal vagy más építési anyagokkal való hatékony kölcsönhatás elősegítésére használnak. A geotextíliákat számos különböző építési és környezetvédelmi alkalmazásban lehet felhasználni.
Geotextília főbb kedvelt tulajdonságai a vízelvezetés a talajmegerősítés terhelés eloszlás elősegítése az egyes rétegek között. Termőtalaj frissítés és a régi talajréteg közötti geotextília elhelyezése segíti a gyomnövények elleni védekezést, és megóvja az új rétegről való nedvesség elszivárgást a mélyebb rétegek közé. Agroszövetet használnak az építési területeken a talajerózió megelőzésére és a környezeti hatások csökkentésére.
Szükség esetén a kívánt méretre vágjuk, hogy minél kevesebb felesleget kelljen megvásárolnia. Különböző vastagságú , méretű anyagokkal szolgálhatunk, függően attól mi a felhasználási cél.