Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

ATG KESZTYŰK

ATG MaxiDRY® kesztyű

Controlled Performance™ Nedves vagy olajos munkakörnyezet esetén

A MaxiDry® termékvonal egyesíti a kényelmet és a jó fogást az olaj elleni védelemmel, ami nehéz körülmények között is ellenőrzött teljesítményt tesz lehetővé az Ön számára.Minden MaxiDry® kesztyű részt vesz a HandCare programunkban, és rendelkezik a Bőregészségügyi Szövetség dermatológiai tanúsítványával. Csomagolás előtt előmossuk őket, hogy megfeleljenek az Oeko-Tex® „frissen a csomagolásból” követelményének.

Vida Gabi
2020.07.24 18:14

ATG MaxiCut® kesztyű

Számos helyszíni látogatásunknak köszönhetően tudjuk, hogy a kezelt anyagok változnak. Az ATG MaxiCut® kesztyűt azok számára terveztük, akiknek a kihívást jelentő munkakörnyezetben vágás elleni védelemre van szükségük. DMF-mentesek és garantáltan mentesek a különös aggodalomra okot adó anyagoktól (REACH).

Minden ATG MaxiCut® kesztyű részt vesz a HandCare programunkban, és rendelkezik a Bőregészségügyi Szövetség dermatológiai tanúsítványával. Csomagolás előtt előmossuk őket, hogy megfeleljenek az Oeko-Tex® „frissen a csomagolásból” követelményének.

ATG MaxiFlex® kesztyű

Az ATG MaxiFlex® kesztyűt, a száraz munkakörnyezetben alkalmazott, pontos munkavégzésre használt légáteresztő kesztyűként terveztük és fejlesztettük.
A magas fokú kényelem és a kiemelkedő tartósság egyesítése a kategória legjobbjává tette.
Minden ATG MaxiFlex® kesztyű részt vesz a HandCare™ programunkban, és rendelkezik a Bőregészségügyi Szövetség dermatológiai tanúsítványával.
Csomagolás előtt előmossuk őket, hogy megfeleljenek az Oeko-Tex® „frissen a csomagolásból” követelményének.

INNOVÁCIÓ

Kutatásainkat az Ön igényei vezérlik

A kesztyűinknél használt technológiát egy csapat folyamatosan fejleszti, mely a piackutatás és a marketingelemzés eredményeit összehasonlítja a legújabb technológiai fejlesztésekkel.
Ez adja az alapot, amelyre építve az állandó innovációnak köszönhetően folyamatosan javítjuk az ügyfélélményt.

MINŐSÉG

Mindent magunk csinálunk

Az ATG® egy dologban nem ismer kompromisszumot, és ez a minőség. Hogy semmi se kerülhesse el a figyelmünket, nem bízzuk alvállalkozókra a gyártást. 100%-os felügyeletet gyakorolunk, és állandóan szigorúan ellenőrizzük a gyártási folyamat összes lépését. Mi szerezzük be az összes nyersanyagot, mi csévélünk fel minden fonalat, mi kötjük a kesztyűk bélését, mi visszük fel a borítást, és csomagolás előtt mi mossuk ki a kesztyűket.
Fáradhatatlanul dolgozunk termékeink megbízhatóságáért és egyenletesen kiváló minőségéért.

FÖLDÜNK ÉS A KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Mivel megbecsüljük a bolygónkat és annak lakóit

A HandCare® program minden programunk csúcsa, és ezt használjuk és építjük be minden egyes ATG® termékbe. A HandCare® programnak köszönhetően a vásárlóink és a kesztyűk professzionális használói biztosak lehetnek abban, hogy a kesztyűk teljes termékskálája dermatológiailag biztonságos, és a kesztyűk mögötti környezetvédelmi szempontok szilárdak, erősek és tartósak.

PARTNERSÉGEK

Fontosak számunkra a hosszú távú partnerkapcsolatok

Nagyra értékeljük az értékesítési lánc utolsó tagját
Tudjuk, hogy fontos a közelség és a jelenlét ahhoz, hogy biztosítani tudjuk a kesztyű elérhetőségét, amikor szüksége van rá. Globális vállalkozásként fel tudjuk becsülni, mennyire értékesek a forgalmazók az értékesítésben és a végfelhasználó számára. A forgalmazó az, aki mindennap támogatja és kiszolgálja a végfelhasználót, ezért értékeljük nagyra az értékesítési lánc legutolsó tagját. A mi feladatunk, hogy a partnereinket megfelelően támogassuk, továbbképezzük és oktassuk, hogy márkánk nagyköveteivé válhassanak. Igény esetén természetesen a technikai kérdésekben vagy speciális igény esetén mi is a partnereink rendelkezésére állunk, ha a végfelhasználó támogatásában segítségre van szükségük.

Vida Gabi
2020.07.21 20:21

TARTSA KEZEIT SZÁRAZON ÉS ÜDÉN – ÉS LEGYEN MÉG HATÉKONYABB!

A kézmozgás, illetve a kesztyűn belüli hőmérsékletnövekedés hatására működésbe lépő AD-APT® technológia által kibocsátott hűtőközeg szárazon és üdén tartja kezeit. A kezei számára friss és üde érzetet kölcsönző AD-APT® technológia semmilyen módon nem befolyásolja a test természetes jellegű hőszabályozását.

Úgy tervezték, hogy a kesztyű élettartama alatt hasson és mosható legyen.

 

ATG HandCare® program
Vida Gabi
2020.07.21 20:12

Minden kesztyűnk rendelkezik a Bőregészségügyi Szövetség tanúsítványával, és csomagolás előtt kimossuk azokat. Így az Oeko-Tex® tanúsításnak megfelelően garantáljuk, hogy „frissen érkeztek a csomagból”. A kesztyűk gyártása során használt minden alapanyag megfelel a REACH előírásnak, és egyik termékünk sem tartalmaz különös aggodalomra okot adó anyagot.

Minden erővel azon vagyunk, hogy az ATG® kesztyű gyengéd élményt nyújtson mind használójának bőre, mind pedig a bolygó számára. A bolygónkkal szemben támasztott felelősségünk kifejezéséül kiválasztottunk egy csapatot, amely folyamatosan méri és figyeli minden termelési folyamatunk rövid és hosszú távú ökológiai hatását. A csapat szakemberei abban is segítenek, hogy előre gondolkodjunk, fejlesszük a teljesítményt, és további lehetőségeket találjunk globális környezetvédelmi lábnyomunk csökkentésére. E teljes megfigyelési folyamat az ISO 14001 szabvány alapján tanúsított, és környezetvédelmi keretünk, valamint a HandCare® Programunk alapjául szolgál.

ATG® kesztyűk. Garantáltan bőrkímélő.